jueves, 1 de noviembre de 2012

Entrevista a JuanolO

Blog Més content que un gínjol
juanolo.jpgJuan Ortega, més conegut com a JuanolO en el món de la literatura infantil i juvenil, ens ha visitat aquesta setmana al Més content que un gínjol.
En JuanolO tal i com ell es defineix, és il·lustrador i escriptor ocasional. Tot just aquesta setmana el CONTE TRESOR és una de les seves creacions. Ja sabeu que el conte M’he perdut és la recomanació que ens ha fet la Ratoliva. Aquest és el primer títol de la col·lecció Ginjoler de contes adaptats a la Llengua de Signes Catalana. Una col·lecció publicada pel Cep i la Nansa edicions que va iniciar-se a rel de l’hora del conte de la biblioteca Armand Cardona i que des de 2003 ja ha publicat 14 títols. En aquest cas el protagonista, un cargolet ben despistat va a la recerca de la seva casa que ha perdut mentre anava distret passejant… Vols saber si finalment la va trobar?
mhe-perdut.jpeg
JuanolO va néixer al planeta Terra, com molts de vosaltres… bé, segur que la majoria! i viu a Vilanova des de fa molts anys. Va estudiar la carrera de Belles Arts i actualment treballa de professor de secundària a un institut de Vilafranca del Penedès. El seu primer conte el va publicar l’any 2002 i des de llavors no ha deixat de publicar noves històries. Algunes com a autor i totes com a il·lustrador que és la seva passió des de petit.
Voleu escoltar l’entrevista sencera? només heu de clicar en aquest enllaç: ENTREVISTA A JUANOLO.
A les biblioteques de Vilanova trobareu molts dels contes i llibres que ha publicat en JuanolO, aquests són alguns dels seus títols:
Moltes gràcies per la visita JuanolO!!

No hay comentarios: